N(euro)otje is blij met de sneeuw!

En vanmorgen was het daar dan: de zo lang verwachte sneeuw. Bijna 10 centimeter was er vannacht gevallen. Natuurlijk geeft het ook ongemak: N(euro)otje rijdt normaal in drie kwartier naar haar werk en weer terug. Maar vandaag duurden zowel de heen- als de terugreis bijna twee uur. De wegen waren niet schoon, je kon niet zien waar de berm begon, en het midden van de weg was moeilijk te bepalen. En het was uiteraard een beetje gladjes. Maar dat kan voor N(euro)otje allemaal de pret niet drukken! Want wat is zo’n winterlandschap toch mooi.

Men zegt dat er volgende week dooi in de lucht hangt dus ze moet nog even genieten voor het weer over is!

5 reacties (+voeg die van jou toe?)

  1. izerina
    jan 21, 2013 @ 20:17:34

    Je hebt er echt ongemakken voor over he?

    Beantwoorden

  2. Margreet
    jan 21, 2013 @ 20:21:09

    Hier was er gisteren al sneeuw en zaterdag ook al. Genieten, maar ook overlast.
    Dat is nu eenmaal zo. Ik ben ook blij dat het allemaal wat lichter is/lijkt door het lichte van de sneeuw!

    Beantwoorden

  3. loesje
    jan 21, 2013 @ 20:54:35

    Ik moest de hele dag aan je denken toen ik hoorde van sneeuw(overlast) in Groningen, lekker dat je er zo van genieten kunt.
    Gisteren, zondag, vond ik het ook wel leuk, open haard aan, kaarsjes aan en lekker met de hondjes op de bank. Vandaag, de plicht roept weer, toch wat minder fijn….

    Beantwoorden

  4. KK
    jan 21, 2013 @ 21:15:07

    Brr, manlief kwam vanavond brr, brr, brr geluiden makend het huis binnen. Op kantoor waar hij werkt hebben ze verwarming die slechts reageert op beweging van menselijke wezens.(kennelijk een besparing?) Ben je de eerste op kantoor, of kom je gezamenlijk met je collega’s binnen, dan tref je dus een steenkoud kantoor. Daarna is het met z’n allen flink hoofd-schouders-knie-en-teen gymnastiek doen achter je buro en flink heen-en-weer lopen, anders denkt de verwarming weer dat er – met al die stilzittende mensen- niemand op kantoor is en gaat de verwarming weer uit. Ook de kantine was om 12.00 uur steenkoud, zodat iedereen zich noodgedwongen tot de warme soep wendde.
    Ik neem aan dat hier over na gedacht is, maar comfortabel voor de werknemers is het beslist niet. Om de haverklap gaat de verwarming op kantoor laag, en je kunt met elkaar toch niet de hele dag rondjes rennen door het kantoor?

    Ik hoop, Neurootje, dat het op jouw werk beter geregeld was.

    Beantwoorden

  5. Vlijtig Liesje
    jan 22, 2013 @ 09:12:36

    Wij zitten sinds donderdag in de sneeuw, en voor mij is het eigenlijk nu wel genoeg geweest…

    Beantwoorden

Plaats een reactie