N(euro)otjes weekmenu

Het weekmenu voor deze week ziet er als volgt uit. Het is een beetje warrige week, met allerlei verschillende werktijden voor N(euro)otje. Daarom heeft ze een makkelijke maaltijd ingepland die binnen een half uur op tafel kan staan en een maaltijd die ze de dag ervoor al klaar kan maken en alleen nog in de oven hoeft.

Zondag: snijbiet met gekookte aardappelen en een eitje (ze bakte een uitje en schepte dat door de snijbiet. Verder natuurlijk wat zout en peper, nootmuskaat en een schep parmezaanse: lekker!!)

Maandag: bloemkoolcurry met rijst

Dinsdag: noedels met prei en aardappelen (lekker makkelijk mee te nemen naar het werk want avonddienst) en als hapje erbij heeft ze bladerdeeg gevuld met spinazie en feta

Woensdag: spaghetti (niet veel werk want laat thuis)

Donderdag: gegratineerde aubergines

Vrijdag: tomaten-kaastaart (die maakt ze de dag van tevoren al klaar, dan hoeft -ie alleen nog in de oven. Man kan dan het eten klaar hebben als ze thuiskomt want hoewel ze geen avonddienst heeft, scheelt het niet veel en is ze dus erg laat thuis) met komkommersalade

Zaterdag: tuinkruidensoep met zelfgemaakt uienbrood

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: