N(euro)otjes tuin

Vandaag wordt het nog warmer dan gisteren, aldus het nieuws, wel 27 graden! Dus gaat iedereen in Huize  Vrek lekker de tuin in. De courgetteplanten moeten nog naar buiten en de pompoenen. En de kousenband moet nog in de grond in de kas. Het tuinwerk ligt redelijk achter op schema… Het is te druk geweest de afgelopen maanden. Veel wisselende roosters op het werk en maandenlang vrijwel iedere vrije dag met Vaders of Moeders naar een dokter toe, lieten weinig tijd voor andere dingen. Ook in deze vakantie staan een aantal doktersbezoeken gepland. Maar vandaag is er helemaal niks! Dus, de tuin komt vandaag aan de beurt. En er wordt niet alleen buiten gewerkt, er wordt ook buiten ontspannen. Gisterenavond hebben de Vrekken lekker buiten gegeten en hopelijk kan dat vandaag ook weer. Daar komt een mens van bij. Alleen zo jammer dat N(euro)otje altijd ziek wordt zodra ze even vrij heeft.  Zo zit ze nu ook weer met een zware verkoudheid, het hele hoofd zit vol, stem is bijna weg, hoofdpijn en er stromen liters snot naar buiten. Maar het mag de pret niet drukken, ze zal die tuin in gaan!

Advertenties

3 reacties (+voeg die van jou toe?)

 1. Vlijtig Liesje
  Mei 20, 2014 @ 08:59:24

  Ik ben onder de indruk dat je kunt tuinieren als je zo verkouden bent. Dat lijkt me echt heel lastig. Beterschap en tuinier ze!

  Beantwoorden

 2. gerrie
  Mei 20, 2014 @ 21:06:10

  Lief medemens, je werkt in de zorg. en dan leg je nog niet de link; vrije dagen en ziek. Je hebt al tijden veel te veel hooi op je vork. Een mantelzorger is een uitgeknepen plakje vlees tussen twee boterhammen. Supermens kom eens naar beneden en zorg eerst voor jezelf !! Heb het goed.

  Beantwoorden

 3. Margreet
  Mei 22, 2014 @ 20:34:52

  Neurootje …. helemaal herkenbaar je verhaal…pas goed op jezelf! En inderdaad goed dat je ook geniet van de tuin. Daar ben je dan ook wel eens aan toe met al die drukte!!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: