N(euro)otje aan het verhuizen

Niet zijzelf maar Dochter en Schoonzoon. Ze zijn bijna over… De hele afgelopen week heeft gestaan in het teken van rijden met karren met spullen, keukenkastjes uitsoppen, behangen, schilderen, vloeren leggen en, ook niet geheel onbelangrijk, de innerlijke mens verzorgen. Na meer dan een jaar bij N(euro)otje en Man ingewoond te hebben, vliegt Dochterlief voor de tweede keer uit. De eerste keer trouwde ze vanuit huis en na met haar Man teruggekeerd te zijn op het honk, verlaat ze het nu voor de tweede keer. Dit maal naar hun eerste Nederlandse stulpje. Dat overigens midden in het Groningse aardbevingsgebied staat… Maar misschien valt het mee….

Het zal best wel raar worden, weer met tweeëneenhalven….  Zoon is nu eenmaal ook niet altijd meer thuis en Man en N(euro)otje waren begin vorig jaar net aan het wennen om redelijk vaak met zijn tweetjes te zijn. Met zijn tweetjes eten, met zijn tweetjes een spelletje doen, met zijn tweetjes een rondje lopen, noem maar op. En toen zat het huis ineens weer wat voller. Ook gezellig. Het jaar is in ieder geval omgevlogen. En iedereen is het erover eens dat het leuk is voor de jongelui dat ze weer een huisje voor zichzelf hebben.

Eind deze week gaan N(euro)otje en Man al bij ze eten…. 🙂 Hoe vind je zoiets…?

 

7 reacties (+voeg die van jou toe?)

 1. Thuisblijf Mommy
  Feb 19, 2014 @ 21:09:52

  Fijn dat Dochter & Manlief hun eigen stulpje kunnen betrekken.
  Het zal inderdaad wel wat rustiger worden thuis.
  Succes met de verdere verhuizing en alvast een gezellige avond bij hen beiden 🙂

  Beantwoorden

 2. izerina
  Feb 19, 2014 @ 21:25:37

  Het is bijzonder,dat jullie zo lang weer samen hebben gewoond. Ga genieten van een tweede keer een “leeg nest”.

  Beantwoorden

 3. kniepertie
  Feb 20, 2014 @ 07:09:05

  Leuk… nu eens bij hen te kunnen eten!
  groet

  Beantwoorden

 4. grandma
  Feb 20, 2014 @ 13:06:28

  He fijn dat ze weer hun eigen plekje hebben. Raar he dat je dan weer met zn tweeen bent, maar ook wel weer lekker ( dubbel gevoel ) Woonden ze al bijna een jaar weer bij jullie, jeetje.

  Beantwoorden

 5. Margreet
  Feb 20, 2014 @ 19:37:05

  Jeetje … wat gaat zo’n jaar toch hard! Fijn dat dochter met man nu weer een eigen stekje hebben, maar je zult ze vast ook missen. Altijd dubbel zoiets… Nu dus druk en later gezellig bij hen eten! Gezellig! Geniet ervan!

  Beantwoorden

 6. Huisvlijt
  Feb 21, 2014 @ 09:40:45

  Het lijkt me inderdaad eerst wel kaal. Maar ook wel weer fijn dat jij en je man kunnen beginnen met je nieuwe leven met z’n tweeën.

  Beantwoorden

 7. Marieleegte
  Apr 02, 2014 @ 11:53:43

  Pff ik moet zeggen dat ik het een aardig moeilijk verhaal met een goed einde. Ik zit zelf nu ook in echt een lastige situatie. Mijn zoon wil niet bij mij wonen, dus allemaal gedoe en gezeur maarja zo kan het gaan in het leven. Ik ga nu ook nog eens verhuizen en vindt dat echt moeilijk. Ik heb gelukkig een top site gevonden http://nieuwegein-verhuisbedrijf.nl hier kan ik van alles vinden. Ik ben nogmaals blij voor je dat het goed komt.
  Maria

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: