N(euro)otje miste de W…

Zit N(euro) otje even een stukje televisie te kijken, over 200 jaar Koninkrijk, komt daar ineens een plaatje voorbij met het alfabet erop. Lang leve de interactieve televisie waarbij je lekker kunt terugspoelen om je gelijk te bewijzen… 😉 Want Man was ervan overtuigd dat de letter er wel degelijk bij stond.

Maar  ze is toch niet de enige die zag dat de W ontbrak in dat alfabet….? Oeps…

Maar dat even geheel terzijde. Het heeft verder ook niets te maken met het berichtje dat ze wilde schrijven, over de Koop-Niets-Dag die in Huize Vrek goed is verlopen. Geen cent werd er uitgegeven. Voelt altijd lekker, niks uitgeven. Hoewel de meeste dagen in de maand Koop-Niets-Dagen zijn, kan zo’n dag toch nog een extra stukje bewustwording zijn. De afgelopen maand kocht N(euro)otje buiten de boodschappen, alleen een paar slofachtige laarsjes voor zeven euro waar ze erg blij mee is. Verder niets. En zulke maanden zijn er wel meer bij de Vrekken. En dat heeft dan vaak niet eens wat te maken met zuinig willen zijn. Wel met tevreden zijn met wat er al is.

Maar die laarsjes…, tja, echt nodig waren ze nou ook weer niet… Maar ze zitten wel lekker warm. En N(euro)otje kennende zal ze er wel weer jaren mee doen. Dus dat worden dan toch weer zeven welbestede euro ‘s…. 😉

Welbesteed, met die W uit de titel. N(euro)otje hoopt maar dat die letter weer terugkomt in het alfabet. Al was het alleen maar omdat haar favoriete seizoen, de Winter, ermee begint… 🙂

2 reacties (+voeg die van jou toe?)

 1. inenomdekas
  Dec 01, 2013 @ 20:05:17

  Volgens mij kwam de W vroeger niet voor omdat het 2x de V was….VV dus.

  Beantwoorden

 2. Vlijtig Liesje
  Dec 03, 2013 @ 10:14:32

  Een dag niets kopen is tenminste goed te doen vind ik. Hoewel ik ook wel meer dagen achter elkaar niets koop. Zeker hier op het platteland!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: