N (euro)otje computert weer

Een week of twee geleden werd de computer van de familie Vrek bestookt door negentien Trojaanse paarden en nog een stuk of dertig andersoortige computervirussen.  En hoewel N(euro)otje meestal niet half zo neurotisch is als haar alias doet vermoeden, werd ze daar toch echt heel zenuwachtig van…. En dus durfde ze al die tijd niet veel meer te doen met de laptop. Alles waar een wachtwoord voor nodig was,  ging in de ban. Twee weken lang werd er niet getelebankiert of geblogd.  Maar Man heeft de problemen inmiddels opgelost en ze durft weer online….

De afgelopen week kwam ze alleen nog op weersites want zoals jullie ongetwijfeld weten, is N(euro)otje een enorme winterliefhebster.  En dus heeft ze afgelopen woensdagavond tegen beter weten in natuurlijk,  heerlijk zitten lantaarnpaalstaren. Zonder resultaat, ook natuurlijk…

Met die winter in het verschiet heeft ze in ieder geval wel de laatste hand aan de voorraad gelegd dus wanneer ze nu drie weken insneeuwt en zonder stroom komt te zitten, zullen de Vrekken zeker niet van honger omkomen.

Toch best een lekker idee 🙂

 

 

 

 

 

 

 

5 reacties (+voeg die van jou toe?)

 1. inrustigvaarwater
  Nov 23, 2013 @ 08:17:14

  Leuk woord, lantaarnpaalstaren! Maar gelijk heb je, als het sneeuwt, is dat een prachtige gezicht bij een brandende lantaarnpaal (als het donker is).
  Fijn weekend!

  Beantwoorden

 2. Anna
  Nov 23, 2013 @ 09:22:20

  ik miste je al, fijn dat je er weer bent

  Beantwoorden

 3. zuinigaan
  Nov 23, 2013 @ 11:48:11

  Ook ik had je gemist! Fijn dat je er weer bent en dat de computer weer naar behoren werkt!

  Beantwoorden

 4. Carolina
  Nov 23, 2013 @ 23:58:17

  Mooi dat de voorraad op peil is, weet ik waar we ons kunnen melden als we hongerig mochten worden;). Ik kan mijn temperatuur niet goed meer regelen sinds ik jaren terug kanker kreeg, en heb het al weken onaangenaam koud. Hier wordt dus op een kort, mild wintertje gehoopt! Oh dear, recht tegen jouw hartewens van een flink koude winter in. We zien wel wie er ‘wint’, toch?;)

  Beantwoorden

 5. grandma
  Nov 24, 2013 @ 10:34:39

  Gezellig dat je er weer bent. 😉

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: