N(euro)otje en de vrijmarkt

Ze was zo druk de afgelopen week dat er van bloggen niets terecht kwam en daardoor zou ze bijna vergeten haar vrijmarktperikelen te delen…

Ze vond: meerdere spellen, waaronder Wereldsteden, aanvulling Party & Co, Elfer raus! en het pijlsnelle partyspel 30 Seconds. De grote spellen zaten nog helemaal verpakt in plastic en Elfer raus was dan wel uit de verpakking maar duidelijk nog nooit gebruikt. Duurste spel was Wereldsteden voor 5 euro. Voor de andere spellen betaalde N(euro)otje hooguit 3 euro.

Spellen blijven favoriet in Huize Vrek. Het is een heerlijke invulling van een TV-loze avond of een vriendenavond. Natuurlijk vond ze ook een paar boeken, bijvoorbeeld De paardenfluisteraar voor 1 euro, nog een boek van dezelfde schrijver en Daar gaat mijn string! voor 20 cent, gevuld met bizarre reisverhalen van vrouwen. N(euro)otje is dol op reisverhalen en heeft er een paar planken vol mee staan dus deze kon er ook nog wel bij. Voor Dochter en Schoonzoon scoorde ze nog een paar petroleumstellen voor respectievelijk 4 en 11 euro, hele gave exemplaren van hetzelfde type, een twee- en een driepitter. Toevallig liep N(euro)otje ook nog tegen een emaillen ovalen bak aan die nu voor Dochter dienst gaat doen als aardappelbak.

Man en Zoon vonden interessante films en cd’s en zo kwam iedereen helemaal gelukzalig thuis.

De vrijmarkt was geslaagd, vijf uur hebben ze geslenterd. En omdat ze er maar geen genoeg van kunnen krijgen, gaan ze binnenkort maar weer eens naar een kofferbakverkoop hier nog geen twee kilometer vandaan.

Voor dat schaaktafeltje natuurlijk. En niets anders… 😉

Advertenties

4 reacties (+voeg die van jou toe?)

 1. kniepertie
  Mei 07, 2013 @ 06:59:25

  De meegenomen rugtassen waren niet overbodig, begrijp ‘k uit je verhaal 🙂
  groet

  Beantwoorden

 2. Inenomdekas
  Mei 07, 2013 @ 12:46:29

  Gelukkig doen onze kinderen ook graag een bordspel. Altijd maar TV kijken is ook niks. Grote legpuzzels met veel stukjes zijn hier ook populair.

  http://inenomdekas.wordpress.com/2013/05/07/dement

  Beantwoorden

 3. breienmaar
  Mei 08, 2013 @ 11:30:11

  Leuk dat je goed petroleumstelletjes tegen bent gekomen. Ik helaas niet. Heb een 2 pits gekregen, maar helaas ontbreekt een schroef waarmee je het lont omhoog draait.

  Beantwoorden

 4. susanlambeck
  Mei 10, 2013 @ 15:38:56

  Vorige week was de grootste vrijmarkt van Breda en omgeving. Voor het eerst van mijn leven heb ik niets gekocht! Ik zocht een goed wasrek en een klimboog voor de stokbonen. Helaas, het zat er niet bij…
  Leuk dat je zo goed geslaagd bent!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: