N(euro)otje ruimt alweer, nog steeds, op

Dochter en Schoonzoon komen terug naar Nederland! Ze komen wel voorlopig even bij de Familie Vrek inwonen. Want het is nogal wat, alles achter je laten wat je in een paar jaar hebt opgebouwd en opnieuw proberen te beginnen. Midden in een crisis en in Groningen, waar de banen ook in goede tijden al niet voor het opscheppen liggen.

N(euro)otje werkt gelukkig goed met een deadline in het vooruitzicht en ging aan de slag. De bovenste zolder zal gevuld moeten worden met huisraad van het stel en moest dus leeggeschept worden. Heerlijk was dat! N(euro)otjes eerdere voornemen om voor 17 januari 200 dingen de deur uit gegooid te hebben, sneuvelde jammerlijk. Ze bleef steken bij nog geen 60. Maar in nog geen twee dagen tijd schoot ze ver over de 400 heen, als ze alle lege stiften, pennen en afgekloven potloodjes mag meetellen šŸ™‚

Man raakte ook geĆÆnspireerd door zoveel enthousiasme en ging verder met het verbouwen van zijn eigenste muziekkamertje. Daar moet alle geluidsapparatuur gestald worden zodat hij zich lekker terug kan trekken om klaaglijke geluiden aan zijn stratocaster te ontlokken. Lagen geluidsisolatie werden er onder het nieuwe dak en tussen de wanden gepropt, er kwam een vloertje in en er werden spotjes geĆÆnstalleerd. Het is bijna klaar… Ongelooflijk. Twaalf jaar lang hoorde N(euro)otje dat het achterkamertje het mooiste kamertje van het huis ging worden en twaalf jaar lang werd het gebruikt als inpandige schuur. En nu, in nog geen week tijd, is het bijna klaar en kan de laatste rommel, herstel, kunnen de laatste kostbaarheden van Man, verhuisd worden naar hun nieuwe onderkomen. Waarmee alle zolders ontdaan zullen zijn van verstofte boxen, versterkers en oude pickups.

Ja, ook Man schijnt goed te werken met een deadline in het vooruitzicht.

7 reacties (+voeg die van jou toe?)

 1. breienmaar
  Feb 14, 2013 @ 07:28:55

  Dat is zeker een grote stap voor dochter en schoonzoon! Fijn dat ze in ieder geval vanuit een vertrouwde basis hun nieuwe leven kunnen beginnen!

  Beantwoorden

 2. wil
  Feb 14, 2013 @ 08:30:13

  daqt is eigenlijk min of meer een droomwens die nooit zal gebeuren gezien onze kleine woonruimte,maar zou graag met beide kinderen en aanhang en kleinkinderen samen in een groot huis met flink wat ruimte erom gewoond hebben,
  ieder zijn eigen woongedeelte maar wel gezammelijk dingen doen,zoals op de kleinkinderen passen(doe ik nu ook wel) een gezamelijke grote moestuin.en ieder zijn/haar steentje bijdragen in wat hij/zij kan.met andere woorden een kleine woongemeenschap .ieder zijn eigen deel en toch voor elkaar zorgen

  Beantwoorden

 3. izerina
  Feb 14, 2013 @ 08:55:15

  Dat zal even heel anders worden. Goed,dat jullie de mogelijkheid van opvang hebben.

  Beantwoorden

 4. Nikki
  Feb 14, 2013 @ 10:34:34

  hahahahaa……. hier wordt ook goed gewerkt met een deadline. Lief wil graag inhuizen, maar dat kan alleen als ik ga opruimen…. lief is nu alles aan het uitzoeken en het is aan mij om datgene wat echt door mijn ziel snijdt als het weggaat, te redden. De rest gaat weg.

  Beantwoorden

 5. betjesonnetje
  Feb 14, 2013 @ 10:55:05

  Zo, dat is even een verandering! Wat je er in ieder geval aan overhoudt, is een gerealiseerd muziekkamertje šŸ˜‰

  Beantwoorden

 6. Margreet
  Feb 14, 2013 @ 20:07:44

  Dat zal best even wennen zijn voor alle partijen, maar het went vast snel. Hier hadden we zoon en schoondochter 2,5 week in huis wonen om hun flat op te knappen. Het wende snel en was ook gezellig. Zij waren blij dat ze hier konden wonen, hoefden ze niet steeds ver te reizen om te klussen. En nu … wonen ze lekker in de buurt. Zoon belt ons nu veel vaker dan toen hij nog verder weg woonde… gezellig.
  Ik hoop dat jullie zoon en schoondochter snel weer een plekje en een baan krijgen voor henzelf. Wat heerlijk dat ze bij jullie mogen zijn!

  Beantwoorden

 7. Vlijtig Liesje
  Feb 15, 2013 @ 13:54:33

  Spannend zeg! Wat fijn dat je zoon en schoondochter eerst bij jou even op adem kunnen komen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: