N(euro)otjes boodschappen en tuinplanning

Tja, wat kan ze daarover zeggen? Nog steeds geen boodschappen gedaan dit jaar… Niet nodig. Eind deze week wordt het wel nodig: er moet hondenvoer gehaald worden. En een beetje verse groenten en fruit. En dat was het dan wel weer. Natuurlijk vult ze automatisch altijd een stuk voorraad aan maar dat loopt nooit in de tientjes. Dus het wordt alweer een goedkoop weekje. Zo lukt het wel om het budget naar beneden te schroeven.

De tuinplanning is helemaal rond, de zaden liggen klaar en met een beetje geluk stopt N(euro)otje eind deze week, nog net voor de vorst, de eerste zaadjes al in de grond. Ook het grote voorzaaien gaat dit weekend beginnen. Ze is er graag op tijd bij. Wat je zo vroeg al kunt zaaien? Peulen, doperwten, tuinbonen. En in de kas kan al veldsla gezaaid worden.

Op sommige bedden moet nog een lading paardenp**p gestort worden. Dat deed N(euro)otje vorig jaar ook en het resultaat was geweldig! Wat een berg mest kan doen voor je opbrengst! Gelukkig heeft ze meerdere kennissen met meerdere paarden en de daarbij behorende nooit aflatende aanvoer van geweldige groeistoffen voor de vrekkentuin! Dus als het even kan wordt er komend weekend een kar vol gehaald.

1 reactie (+voeg die van jou toe?)

  1. Vlijtig met zuinigheid
    Jan 09, 2013 @ 20:43:01

    Ik ben jaloers. Nog helemaal niets gekocht. O dat kan ik helemaal niet zeggen. Heb al veel uitgegeven.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: