N(euro)otjes oude weblog

Ze heeft het al een tijdje niet meer over haar oude weblog gehad. Het is ook vrij rustig. Ze krijgt geen updates via e-mail en ze kijkt niet iedere keer op de weblogsite om te zien of er wat nieuws gemeld wordt.

Maar vanmorgen dus wel. Na eerdere mislukte pogingen om haar oude weblog daar te exporteren om het hier te importeren bleek uit de update van 7 maart dat de verdwenen exportfunctie toch weer toegevoegd was. Ook de vervanging van leestekens door vreemde andere tekens zou weer rechtgezet zijn. Helaas is niets minder waar. N(euro)otjes oude weblog staat vol andere tekentjes. Zo kun je in een recept lezen dat er “één eetlepel (balsamico)azijn” in moet, of dat we “broccolisoufflé” gegeten hebben. Het woordje “één” staat consequent vermeld als “één” dus het is wel duidelijk dat het oude weblog de “e” met een streepje erboven nog niet helemaal aan kan. Maar goed, als dat alles is… Jammer wel dat alle filmpjes er niet meer op staan. Maar de eigen foto’s dan weer wel! En de reacties lijken ook wel weer bij de juiste berichten te staan. Dus al met al ziet het er toch wel redelijk goed uit.

Daarom heeft ze de poll hiernaast maar verwijderd. Die is niet meer van toepassing.  Maar de migratie heeft wel meer dan een half jaar geduurd… Nog even de resultaten: 15% van de stemmers dacht dat het wel weer goed zou komen maar dat het nog wel even kon duren. 8% Was ervan overtuigd dat het helemaal in orde zou komen en een verpletterende meerderheid (waaronder N(euro)otje zelf) van 77%, vond dat het ernaar uit zag dat het over en uit was met webzonderstreepjelogpuntnl.N(euro)otje feliciteert hierbij de 15%. De grootste optimisten , de 8%, krijgen uiteindelijk pas gelijk als echt alles het weer goed doet. Dat is nu nog niet het geval. Bovendien vond N(euro)otje dat de 15% meer dan gelijk heeft gehad waar het de duur van de migratie betreft. Dus bij deze, een hoeraatje voor de 15%:

Ondertussen ging N(euro)otje natuurlijk wel even controleren of de exportfunctie er inderdaad weer was. Jawel! Dus lekker aan de gang… krijgt ze een melding dat de link per e-mail toegestuurd wordt. Nog even het e-mailadres gecheckt natuurlijk en gelukkig, alles klopt nog. Maar een link krijgt N(euro)otje niet… Het ziet er naar uit dat ze toch berichtje voor berichtje kan gaan knippen en plakken… Maar laat ze daar nou net geen tijd voor hebben. Daarom maakt ze het zichzelf maar even iets makkelijker en zet wel een linkje naar het oude weblog hiernaast. Voor de liefhebbers… 😦

Advertenties

2 reacties (+voeg die van jou toe?)

  1. Margreet
    Mrt 15, 2012 @ 19:34:22

    Neurootje, de link naar je oude weblog lukt bij mij niet, ik heb hem een aantal malen geprobeerd. fijn dat je er in elk geval zelf weer op kunt! groetjes Margreet

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: