N(euro)otjes oude weblog nog altijd weGlog

Ze doet er niet zo heel veel meer aan, dat oude weblog. Kan ook niet, ze kan er nog steeds niet bij. Eigenlijk wil ze alleen nog haar oude berichten en reacties terug. In het weekend gaat ze meestal wel even buurten op haar oude stekkie om vervolgens tot de conclusie te komen dat er niet veel veranderd is. Een poosje geleden kreeg ze een mailtje van het beheer met de mededeling dat alles wel zo’n beetje opgelost was en dat alles opnieuw geïmporteerd zou worden. Of in ieder geval toch zoiets…

Gisteren ging ze even kijken en welja!, er staan heel veel meer berichten op, misschien zelfs wel alles maar zover met controleren is ze niet gegaan. Want dan moet ze pagina voor pagina terug. Dus bedacht ze dat het makkelijker zou zijn om (weer eens) te proberen of ze (al) kon inloggen. Maar daar zit ‘m nou net de kneep, dat kan dus (nog steeds) niet. Dus (alweer) een nieuw wachtwoord aangevraagd, linkje geklikt en opnieuw geprobeerd. Nee dus… Nog even de e-mail teruggelezen en de pijltjes gevolgd. Dat betekent dat er een nieuw ticket aangevraagd moet worden. (Het oude staat namelijk geregistreerd als “opgelost”). Bij het aanmaken van het ticket krijg je dan de volgende tekst in beeld:’ U heeft zich al geregistreerd bij deze helpdesk. Log in om een ticket aan te maken.’  …….Maar inloggen kan niet………….

Zucht……. 😦 😦

Ondertussen ziet ze er wel kladberichten tussen staan. Vervelend. En het linkje naar dit nieuwe weblog dat ze een aantal weken geleden op een gelukkig moment dat het inloggen zomaar lukte, heeft kunnen plaatsen, heeft maar even gewerkt. De tekst staat er nog wel maar het linkje hier naartoe is verwijderd…? Vreemd.

Maar goed, 100 dagen nadat het beheer van webstreepjelogpuntnl aankondigde binnen 48 uur 390.000 weblogs te verhuizen, zitten die 390.000 weblogs nog steeds met de brokken. Nou heeft N(euro)otje altijd een gratis account gehad maar ook de webloggers met betaalde accounts zitten met niks.

N(euro)otje blijft af en toe even kijken of ze (alweer?) kan inloggen, zodat ze vrij simpel (???) alle inhoud van het oude weblog hier naartoe kan importeren. Enige andere mogelijkheid is alle berichtjes vanuit Word copy-en en paste-en… Pffff, wat een werk. Nee, dan wacht ze toch nog maar even…

5 reacties (+voeg die van jou toe?)

 1. izerina
  Dec 02, 2011 @ 09:24:10

  Eer alles in orde is,hebben de meeste bloggers al een andere oplossing gevonden. Groeten Izerina

  Beantwoorden

 2. Zuinigaan
  Dec 02, 2011 @ 09:42:01

  Ik geloof er absoluut niet meer in. Het lijkt mij nog niet zo simpel om vanuit de oude weblog (door jou zo treffend omschreven als weg-log) alles te importeren. Hoe doe je dat? “gewoon” copy-en pasten? Daar ben ik minstens 2 weken mee bezig en ik weet niet of ik daar nou zo’n zin in heb in mijn kerstvakantie.

  Beantwoorden

 3. jenneke
  Dec 02, 2011 @ 11:52:15

  Hier het zelfde probleem, heb zelfs nog geen nieuw wachtwoord gehad en op mails wordt niet gereageerd.
  Dus mijn weblog is echt weglog.

  Groetjes jenneke

  Beantwoorden

 4. zapnimf
  Dec 02, 2011 @ 11:57:58

  Volgens mij heb je geen klagen met je overstap, je staat hoog in de top 100 met deze blog.
  Voor de rest is dat wel een heel jammerlijke zaak natuurlijk, massa’s dagen, maanden werk weg van zovelen.

  Beantwoorden

 5. Pecunia
  Dec 04, 2011 @ 12:15:14

  Zelf heb ik geen blog bij weblog, maar ik volgde altijd wel een aantal blogs op weblog.

  Bij sommige wordt het blog soms wel eventjes weergegeven, maar een paar minuten later zie je weer een wit scherm…

  Ik ben blij dat veel trouwe bloggers op weblog elders verder zijn gegaan met bloggen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: