N(euro)otje isoleert het huis

Nou, dat is niet helemaal waar. Ze heeft er zelf namelijk niets aan gedaan. Man en Zoon wel. N(euro)otje zelf was alweer bijna vergeten dat vorige winter meerdere malen de leidingen naar de badkamer bevroren.  Met allerlei kunst en vliegwerk hebben we de leidingen keer op keer weten te ontdooien zonder dat er schade is ontstaan. En uiteindelijk hebben we de leidingen naar de badkamer maar afgesloten en zaten we weken zonder douche en bad. Nou waren we dat wel gewend natuurlijk, want voordat deze vrekkenbadkamer af was, zaten we al drie jaar zonder.

Maar vorige week meldde Man dat hij samen met Zoon het dak waar de leidingen onderdoor lopen, extra geïsoleerd had. Zodat we de komende winter niet weer voor vervelende verrassingen komen te staan.

Nu zijn we er pas echt klaar voor. De (horror)winter…

Advertenties

2 reacties (+voeg die van jou toe?)

 1. izerina
  Nov 23, 2011 @ 08:34:04

  Wij hebben een klein stukje leiding,wat snel bevriest. Met zoveel bochten,dat isoleren niet gemakkelijk is. Ik draai en in de winter een oude wollen trui omheen. Groeten Izerina

  Beantwoorden

 2. Margreet
  Nov 24, 2011 @ 17:26:28

  Gelukkig dat je man eraan dacht voordat de winter echt begint! Is hij nog mooi op tijd geweest en het scheelt een boel ellende als de boel echt bevriest!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: