N(euro)otje maakt een bruschettadip

Vroeger kochten we vaak een potje gedroogde bruschetta. Een beetje water erbij om het te laten wellen, wat olijfolie erbij en lekker dippen. Maar toen het potje op een keer leeg was en N(euro)otje met een gigatrek bleef zitten, ging ze gewoon zelf aan de gang. En makkelijk dat het is! Neem:

  • 1 tomaatje, zonder sap en zaadjes
  • 1 theelepel oregano
  • 1 theelepel basilicum
  • 1 teen knoflook
  • olijfolie
  • heel klein beetje zout

Mix dit alles goed door elkaar, in een vijzel of in een mixer. Dan beetje olijfolie erbij. Maak indien nodig op smaak af met zout. Laat het even staan om de smaken de tijd te geven in elkaar te trekken.

Klaar…..

Zo simpel kan het zijn….

Advertenties

3 reacties (+voeg die van jou toe?)

  1. Vlijtig Liesje
    Nov 11, 2011 @ 09:59:03

    Nood maakt vindingrijk, dat blijkt maar weer! Bedankt voor deze tip!

    Beantwoorden

  2. My live
    Nov 11, 2011 @ 10:49:43

    Dankjewel voor het recept.
    Die kaarsjes heb ik geprobeerd in de vriezer. Eentje niet, eentje wel en toen gelijk aangestoken. Alleen branden ze bij mij gelijk op. Doe ik iets verkeerd? groetjes Teddy

    Beantwoorden

    • N(euro)otje
      Nov 12, 2011 @ 08:55:35

      @ML en Frank: de waxinelichtjes bij ons doen het niet heel veel langer maar de kaarsen wel. Misschien ligt het aan het soort kaarsen, geen idee. Wij hebben hier nog oude liggen van de IKEA, normaal in 4 uur helemaal opgebrand, na invriezen branden ze zeker 7 uur… Nogmaals, met de waxinelichtjes valt het resultaat hier ook wel mee…

      Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: