N(euro)otjes weblog

Overmorgen wordt webstreepjelog.nl, web(zonderstreepje)log.nl. De reden daarvoor is heel simpel: Typepad stopt dus moest er het een en ander veranderen. Overmorgen is de grote dag van de migratie. Volgens de berichten moesten we heel veel kopieren en ergens apart opslaan om dat later weer opnieuw op onze weblogs te kunnen plaatsen. Ook de designs schijnen te veranderen. Helaas heeft N(euro)otje al moeite om elke dag een logje te plaatsen, wat dan ook al heel lang niet meer lukt, dus hier heeft ze al helemaal geen tijd voor. Een paar dingetjes heeft ze inderdaad gekopieerd maar of dat afdoende is, zal later deze week blijken. Ze heeft zich voorgenomen er niet teveel tijd in te steken en alles maar gewoon over zich heen te laten komen. Alles wat weg is, is dan maar weg. We zullen't wel beleven!

Erg vindt ze het niet, alles is nu eenmaal iedere dag aan verandering onderhevig dus waarom webstreepjelogpuntnl niet? Eerlijk gezegd is ze wel nieuwsgierig naar hoe het er allemaal uit gaat zien maar nogmaals, het ontbreekt echt even aan de tijd om er eens goed voor te gaan zitten. Dus, als het morgen niet lukt om een logje te plaatsen, zien we overmorgen wel weer op wieditleestisvrek.weblog.nl. En als het er anders uitziet dan normaal: komt ook wel weer goed!

Tot dan!

Advertenties

4 reacties (+voeg die van jou toe?)

 1. Martine
  Jan 27, 2011 @ 08:00:40

  Wat voor soort tasje zoek je? Er zijn zoveel patronen hiervoor. Even gratis aanmelden bij ravelry.com en je hebt de wereld aan patronen bij elkaar. Heel veel gratis;)

  Beantwoorden

 2. Gratje
  Jan 27, 2011 @ 10:30:50

  hey neurootje, ik zie el graag die tas maar kan het niet begrijpen ou jij eventueel de nederlandstalige beschrijving kunnen door mailen aub. Vele grtjs en alvast bedankt. gratje.dumolein@mail.be

  Beantwoorden

 3. cisca
  Jan 27, 2011 @ 10:40:49

  Goh. ik zie dat Gratje dezelfde vraag heeft als ik, maar nu durf ik hem eigenlijk niet te stellen, mss is het een mogelijkheid dat eeeens de beschrijving op je blog zet(of mag dat niet wegens auteursrechten)dit is nl een supermooi tasje met bodem.Ook hier hangen nu eindelijke de nieuwe aoude gordijnen, moest ze alleen nog zomen. Gr. Cisca, Servie

  Beantwoorden

 4. izerina
  Jan 27, 2011 @ 16:25:28

  Ik heb gelukkig een hele voorraad katoenen tasjes. Maar haken is leuker. Groeten Izerina

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: