N(euro)otje scheert

N(euro)otje heeft in de loop der jaren alle manieren geprobeerd om gladde benen te houden. Van haartje voor haartje uittrekken met een (automatisch) pincet tot een batterij-aangedreven-vrouwenscheerapparaat. Eerst had ze een gewoon apparaatje, moest je wel elke dag gebruiken want het sneed de haartjes alleen maar af. Daarvoor heeft ze overigens ook nog gewaxt… Pijnlijk maar effectief. Totdat ze er steeds blauwe plekken aan overhield. Daarna kreeg ze van Man zo'n prachtig scheerapparaat dat de haartjes uittrekt. Te verdragen en ook redelijk effectief. Maar voor je oksels hoef je dat niet te gebruiken uiteraard… Na een paar jaar ging het stuk en wilde ze geen geld uitgeven aan een nieuwe want ze waren toen behoorlijk aan de prijs. Uiteindelijk is ze toen uitgekomen bij het vrouwenscheermesje. Maar ook dat blijkt niet zo goedkoop te zijn als ze had gehoopt. De goede mesjes zijn duur in aanschaf. De goedkope mesjes, echt de héél goedkope mesjes, zijn van slechte kwaliteit. N(euro)otje heeft al meerdere malen flinke stukken huid losgesneden en met grote kapotte plekken op de benen gelopen. Dus dan koop je toch weer nieuwe, dure mesjes voor je duur betaalde houdertje. Overigens gebruiks ze geen dure schuimpjes of gels bij het schuren. Gewoon de benen goed nat maken met water met een drupje olijfolie erin. Werkt ook prima en dan bespaar je tenminste nog ergens op.

Advertenties

3 reacties (+voeg die van jou toe?)

 1. izerina
  Mrt 12, 2011 @ 10:58:31

  Geweldig! In gedachte proef ik je fruit. Groeten Izerina

  Beantwoorden

 2. trudy
  Mrt 12, 2011 @ 23:49:13

  Leuk! Afgezien van dat het straks héél wat geld bespaart, is het ook vind ik hartstikke leuk om je fruit zó uit de tuin te kunnen plukken. En wat je over hebt…. kraampje aan de weg misschien?? ( ‘k heb er ervaring mee…) Fijn weekend!

  Beantwoorden

 3. gerrie ter horst
  Mrt 13, 2011 @ 11:28:42

  Gezellig, veel oudere rassen. Wij hebben en Reine Victoria pruim en een Groninger Kroon appel. Heerlijk. En de vier rode bessen is geweldig. Maar als je een tak daarvan (of kruisbes)op de grond legt en daarover een beetje grond dan komen op die plek wortels en heb je een nieuwe struik.
  En fruitbomen? Eerst de mooie bloemen en dan het fruit, je hebt er twee keer plezier van.
  Hartelijke groet en tot laters
  Gerrie

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: