N(euro)otje gaat sneller bloggen…

De afgelopen anderhalve week heeft Huize Vrek in het teken gestaan van overstappen. We zijn overgestapt van KPN naar Ziggo. De voornaamste reden was de snelheid van het internet en de voornaamste reden daarvoor is Zoon die een ICT-opleiding doet en een bijbaan in die branche heeft en veel thuis werkt. Man en Zoon hebben aan een server geknutseld, draadjes getrokken en wat allemaal nog meer. N(euro)otje heeft het allemaal maar gelaten over zich heen laten komen en zich niets aangetrokken van de regelmaat waarmee er geroepen werd dat de internetverbinding weer even weg was.

Dit even ter uitleg van haar tamelijk lange afwezigheid…

Maar zoals jullie zien: het werkt weer!

Maar meteen beginnen met een tuin-update: het groen schiet de grond uit. De peulen staan er fraaier bij dan ooit, en de doperwten zijn iets langzamer van start gegaan maar beginnen nu toch ook aardig te groeien. Ook de blauwschokkers hebben een vliegende start gemaakt, evenals de tuinbonen die nu wel heel nodig de volle grond in moeten… Verder staan de meloenplantjes nog op het aanrecht en komen er overal in de tuin rijtjes sla, raapsteeltjes en spinazie boven de grond. De net geplante fruitbomen staan al voor een deel in blad en alle nieuwe bessenstruiken zijn kennelijk ook aangeslagen, te zien aan de groene waas op het bessenveldje.

Het is weer die tijd van het jaar waarin N(euro)otje likkebaardend en met uiterste zelfbeheersing langs de kroppen sla in de supermarkt loopt omdat ze pas sla wilt eten zodra die van eigen tuin komt! En dan is pluksla toch wel een uitkomst want die is al bijna te oogsten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: