N(euro)otje houdt van natuurlijk

Al in haar tienerjaren vroeg N(euro)otje zich regelmatig af of al die verzorgingsproducten die je in de winkel ziet wel zo goed zijn als men ons wil laten geloven. En soms experimenteerde ze er lustig op los met 'alternatieve' haarbehandelingen en smeerseltjes. Maar hoewel ze altijd minimaal gebruik maakte van de verkrijgbare middelen was ze er ook nooit helemaal vrij van. Toch gelooft ze niet dat haar aversie tegen chemische verzorgingsproducten overdreven is. Natuurlijk zitten er ook volmaakt onschuldige stoffen in maar het is helaas een feit dat er veel, te veel, stoffen in zitten die ronduit kankerverwekkend zijn. Of astma kunnen veroorzaken. Of concentratiestoornissen. Of vruchtbaarheidsproblemen.

Let wel: het onderstaande filmpje is gebaseerd op de Amerikaanse markt maar de meeste verzorgingsproducten zijn internationaal.

Er zijn overal prima 'alternatieve' vervangingen voor te vinden die niet schadelijk zijn. N(euro)otje gebruikt geen dagcrxc3xa8me, geen nachtcrxc3xa8me, geen shampoo en geen deodorant. Ze gebruikt wel zuiveringszout, appelazijn en natuurlijke olie. Ze staat beslist niet iedere dag onder de douche en gebruikt daarbij ook geen douchecrxc3xa8mes en dergelijke. Een natuurlijkere manier van verzorgen werkt net zo goed. En echt, je gaat er niet van stinken!

Advertenties

2 reacties (+voeg die van jou toe?)

 1. izerina
  Jan 12, 2011 @ 08:45:15

  Ik gebruik al jaren een paar weleda produkten. En hoop,dat die vrij onschadelijk zijn. Groeten Izerina

  Beantwoorden

 2. Alie
  Jan 15, 2011 @ 00:30:22

  Als ik zo vrij mag zijn om dit te vragen ….geen shampoo , geen deodorant, geen douche creme ? Waar was jij je eigen dan mee ? En ga je dan niet stinken naar verloop van tijd? Ook geen stukje zeep om te wassen?

  Groetjes Alie

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: