N(euro)otjes updates

Gisteren  heeft N(euro)otje de courgettes en de zomerandijvie buiten gezet. Met de kas is ze nog bezig, er moet oude grond uit en nieuwe grond in en dat kost wat zweetdruppeltjes. Bovendien moet ze even wachten op weer een vrije dag want ’s avonds na het werk komt ze er niet aan toe.

Met het shampoo-vrije leven gaat het sinds deze week prima. Na de henna-verfbeurt van afgelopen dinsdag lijkt het haar niet meer vet te willen worden. Het ziet er prima uit, het doorstaat iedere snuffeltest en N(euro)otje is dan ook meer dan in haar nopjes. Na precies vier weken ziet het er naar uit dat het echt mogelijk is terug te keren tot een natuurlijke manier van haren wassen. Een paar dagen voordat ze het haar weer met henna behandelde had ze het nog een keer met zuiveringszout gewassen. De wasbeurt daarna (ook nog voor de hennabehandeling) was alleen met water. Het was meteen de eerste keer dat het effect leek te hebben. In het begin lijkt het namelijk alleen maar vetter te worden wanneer je het alleen met water wilt wassen. Maar blijkbaar komt er dan toch een moment waarop je haar went aan de natuurlijke aanpak en schoon wordt van wassen met niet meer dan water. En geloof het of niet maar N(euro)otje heeft haar hele leven shampoos tegen vet haar moeten gebruiken. Op dit moment, drie dagen na de henna, is er nog geen spoortje vet te ontdekken. Het voelt zacht aan, glanst je tegemoet en zit geweldig. N(euro)otje is tevreden met de resultaten tot nu toe. Wordt vervolgd.

Advertenties

2 reacties (+voeg die van jou toe?)

 1. opnieuwbeginnen
  Mei 22, 2010 @ 01:08:24

  Fantastisch dat de natuur zo goed werkt.
  Dat je geen bril gebruikt heeft er denk ik ook mede voor gezorgd dat je ogen niet slechter zijn geworden. Dat
  schreef de auteur van dit boek ook.

  Beter zien zonder bril
  Julian Barnes & H. Benjamin
  http://opnieuwbegonnen.blogspot.com/2010/03/tweede-vervolg-bates-methode.html

  Beantwoorden

 2. lize
  Mei 22, 2010 @ 11:06:27

  hoi
  helaas, ik heb het ook geprobeerd maar mijn bandhaar (benaming van de kapper) werd een dikke bos kroes haar. voor mij dus toch maar weer shampoo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: