N(euro)otjes vrije dag

Vandaag was N(euro)otje vrij en zoals dat wel vaker gaat met vrije dagen zat ook deze zo vol gepropt dat ze vanaf half 8 vanmorgen alleen maar aan het rennen is geweest. Vanmiddag om vier uur kwam ze langs een Aldi waar ze snel wat boodschappen heeft gehaald om bij thuiskomst te vernemen dat Man onweerstaanbare trek had in Chinees. Ze was te moe om zelf met iets anders op de proppen te komen en dus zijn we zeer onvrekkerig en totaal niet zelfvoorzienend bezig geweest. Maar het was wel weer eens lekker, zo’n afhaalmaaltijd… Het ruimt ook zo lekker snel op en de bakjes zijn ideaal voor klein zaaigoed in de kas.

Na de makkelijke maaltijd is N(euro)otje toch nog de moestuin in geweest want dat was er natuurlijk de hele lange dag nog niet van gekomen. Ze heeft daar nog wat rijtjes van diverse soorten pluksla gezaaid, zodat we de rest van het seizoen xc3xa9xc3xa9n bed vol met saladegroenten hebben. De blauwschokkers doen het fantastisch, de in de kas voorgezaaide kievitsbonen komen keurig op en blijken zeer sneller groeiers

Dsc00769_3

en de tomatenplantjes op de vensterbank in de woonkamer groeien tegen de verdrukking in. Het citroenstruikje leeft nog steeds en de laurier zal binnenkort de eerste snoeibeurt ondergaan.

Morgen weer werken. Het wordt zo te horen wederom mooi weer dus N(euro)otje zal morgenavond ongetwijfeld in haar moestuin te vinden zijn.

Advertenties

3 reacties (+voeg die van jou toe?)

 1. Vlijtig Liesje
  Apr 07, 2010 @ 09:29:30

  Goed dat je toch ook nog gerecyled hebt, met de bakjes van de Chinees! En inderdaad: soms is het ook wel heel erg lekker.

  Beantwoorden

 2. izerina
  Apr 07, 2010 @ 19:06:52

  Ik ben heel benieuwd,wat jullie dit jaar weer gaan oogsten. groeten IZerina

  Beantwoorden

 3. Zuinigaan
  Apr 07, 2010 @ 22:54:44

  Jammie, lekker! Ik heb ook heel veel zin in een lekkere grote loempia!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: