N(euro)otjes week

Het zijn drukke weken voor N(euro)otje. Het weekmenu voor deze week heeft ze maar gelaten voor wat het is omdat ze zelf bijna geen avond thuis is. Gelukkig voor haar dat ze goed kan eten op haar werk. En het thuisfront vermaakt zich ook wel zij het niet met de menu’s die N(euro)otje zelf in gedachten had.

Aanstaande donderdag is N(euro)otje vrij en laat het dan maar liefst 15 graden worden!! Dat wordt ’s morgens vroeg wandelen met de honden (een goede gewoonte die versleten was maar N(euro)otje doet ondanks de drukte erg haar best om die nieuw leven in te blazen en loopt sinds deze week weer dagelijks een kilometertje of  zes met twee van de vier honden…) en daarna: DE TUIN IN! Want er moet nog veel gewied, geschoffeld, geharkt en geplant worden. N(euro)otje is het hele weekend vrij en dat komt mooi uit want het komend weekend is nu officieel uitgeroepen tot werkweekend. Het kippenhok moet nu eindelijk eens gerenoveerd, er moet een heg gesloopt en vervangen worden, er moeten nog klimhekjes in de moestuin en nog veel meer…

Eigenlijk zouden N(euro)otje en Dochter dit weekeinde naar Belgixc3xab gaan maar N(euro)otjes ID-kaart bleek verlopen (helemaal vergeten….) en het duurt 4 of 5 dagen voordat je een nieuwe hebt. Dus is het weekendje weg uitgesteld naar begin april. In plaats van Vlaanderen te bewonderen gaan we nu de mouwen opstropen…

Maar goed, over een paar weken dan toch naar onze Zuiderburen. We komen daar wel vaker en we zullen er in de nabije en verdere toekomst nog veel vaker komen want Dochter gaat er eind dit jaar wonen. En dat vergt wat voorbereiding. Hier in het dorp zijn ze inmiddels al gewend aan de regelmatige invasie van Belgische nummerplaten en wijzelf beginnen zo langzamerhand gewoon te worden aan het Vlaams. Maar dat N(euro)otje ooit in haar leven in Belgixc3xab een woning zou behangen had ze toch nooit gedacht…!

Advertenties

4 reacties (+voeg die van jou toe?)

 1. izerina
  Mrt 17, 2010 @ 07:40:40

  DAn raak je straks via je dochter ook op de hoogte van de prijzen in Belgie.Groeten Izerina

  Beantwoorden

 2. Siebrie
  Mrt 17, 2010 @ 10:17:47

  Je dochter zal nog regelmatig terugkomen om in Nederland boodschappen te doen, zeker als er een kleine op komst is! Nederland is beter gesorteerd en vxc3xa9xc3xa9l goedkoper. Ik woon in Belgixc3xab en ben bezig 2 prijslijsten aan te leggen.
  Mijn ouders wonen ook in het Noorden en het kan voor ons uit om met een tankvol goedkope Belgische benzine heen en weer te rijden, en dan in NL de auto met boodschappen vol te gooien. We reizen dan ‘gratis’.

  Beantwoorden

 3. Cisca
  Mrt 17, 2010 @ 14:30:43

  Geweldig. Ik heb er zelf jaren met plezier gewoond. Ik heb nog wel eens heimwee

  Beantwoorden

 4. Cisca
  Mrt 17, 2010 @ 14:32:07

  De supermarkt Colruijt is trouwens een aanrader

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: