N(euro)otje wil voorjaar

Gisteren lag er hier, ondanks de lichte dooi, nog steeds een beetje sneeuw. Sneeuw in de tuin, sneeuw langs de weg en sneeuw op de weilanden. Vooral de bergjes die in de loop van de weken overal door iedereen bij elkaar zijn geveegd bij het schoonschuiven van de stoepen en de paadjes willen maar niet verdwijnen. Okxc3xa9, ze zijn een stuk kleiner geworden maar ze zijn er nog steeds.

En eergisteravond begon het opnieuw behoorlijk te sneeuwen en lag er in een mum van tijd weer een vers laagje van een centimeter of 3. Gisteren verdween die verse sneeuw snel doordat het begon te regenen maar het gaat langzaam omdat het nog steeds rond de nul graden blijft hangen.

Het eerste blogje dat N(euro)otje over de eerste sneeuw van deze winter schreef dateert van 16 december. Dat betekent dat we in ieder geval in dit gedeelte van Nederland vandaag precies 10 weken sneeuw hebben mogen aanschouwen.

En nu laat de buienradar voor de komende tijd vooral regendrupjes zien. Of we daar nou zo blij mee zijn, weten we nog niet…

Advertenties

1 reactie (+voeg die van jou toe?)

  1. Avelon
    Feb 24, 2010 @ 18:55:55

    Ook hier nog steeds sneeuw zoals gisteravond en in mijn tuin liggen ook nog sneeuwhoopjes. Limburg heeft veel zachter weer dan wij hier bovenin Noord-Holland(West-Frieland)en ook verwachten ze een koud voorjaar in deze contreien vanwege het koude IJsselmeer en de kille Noordzee. Klaar zijn we ermee!
    Groetjes Avelon

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: