N(euro)otje was er niet opgekomen…

Wat moet je toch denken van een ambtenaar met een inkomen van zo’n 4500 euro per maand die 8 jaar lang een juridisch gevecht heeft geleverd om 7,99 euro van een potje medicijnen vergoed te krijgen…

Hij heeft officieel te horen gekregen dat hij niet goed bij zijn hoofd is. We mogen dus de conclusie trekken dat zijn verzoek tot vergoeding niet ingewilligd wordt.

Hier in Huize Vrek vragen we ons stiekem af hoe hoog de proceskosten zijn geweest en wat iedereen bezield heeft hier aan mee te werken. Wij waren nog niet op het idee gekomen de bonnetjes van de paracetamol van de Aldi te bewaren en op te sturen naar de zorgverzekering šŸ˜‰

Advertenties

2 reacties (+voeg die van jou toe?)

 1. izerina
  Feb 18, 2010 @ 11:36:10

  Waarschijnlijk is zo iemand inderdaad “ziek in het hoofd”. Of er speelt een andere kwestie met de werkgever mee. Groeten Izerina

  Beantwoorden

 2. Mrnp
  Feb 19, 2010 @ 00:12:46

  In het Nu-bericht staat, dat de overheid dergelijke tabletten niet als geneesmiddelen beschouwt, maar dat zal wel de betreffende verzekeraar moeten zijn.
  In elk geval is er veel voor te zeggen, dat wat een arts voorschrijft, ook als genees- of preventiemiddel vergoed behoort te worden.
  Wanneer iedereen maar zou accepteren, dat verzekeringen zo weinig mogelijk voorgeschreven middelen vergoeden, waardoor hun winst dus des te hoger uitvalt, dan kan het goed gebeuren, dat de premies maar blijven stijgen en de zorg alsmaar minder wordt.
  Ook al gaat het dus om een nog zo klein bedrag, wanneer iemand het vertikt, om de bovenomschreven ontwikkeling op z’n beloop te laten, dan verdient hij al gauw een applausje, ook al kost het hem nog zo veel en wordt zijn eis uiteindelijk niet toegewezen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: